Over mij

Wie is Kimberly Buiter?

Ik ben Kimberly, orthomoleculair therapeut & psychologisch coach. Het is mijn passie om met jou op zoek te gaan naar de oorzaak van jouw klachten en jou te begeleiden naar een betere lichamelijke en/of geestelijke gezondheid.

Mensen helpen om zich vitaler te voelen, daar krijg ik zelf enorm veel energie van. Deze passie is ontstaan in de tijd dat ik zelf heel weinig energie had en daardoor allerlei klachten kreeg. Ik ging op zoek naar een oplossing en vond die in de epigenetica & orthomoleculaire therapie. Enthousiast over de resultaten volgde ik een zelf een aantal opleidingen en haalde ik informatie uit wetenschappelijke onderzoeken. Om zo met mijn kennis anderen te helpen op weg naar een fitter leven.

Image by Eneko Uruñuela

Mijn passie

De relatie tussen onze geestelijke en lichamelijke gezondheid fascineert mij enorm; je kan van buiten heel fit lijken en toch hormonaal totaal uit balans zijn en geestelijke klachten ervaren.

We kunnen onze hersenen niet los zien van onze andere organen. Ik vind het fantastisch om mensen hierin op een zo praktisch mogelijke manier te begeleiden!