top of page

Kies een vorm van bewegen die haalbaar is voor jou & die je leuk vindt!

Wat kan jou over de drempel trekken om wel te bewegen?


🔥Bij mij is dat warmte. Ik hou echt van warmte. Ik zweet liever met een trui aan in de sportschool dan dat ik naar buiten ga als het donker en koud is (met uitzondering van sneeuw en ijs daargelaten).


Het is weer langer en eerder donker & daarmee groeit de drempel om naar buiten te gaan.. Om toch voldoende te bewegen vind ik het perfect om in de sportschool te wandelen ➡️Beter binnen wandelen dan helemaal niet wandelen!


Hoe kun jij het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken?💛


Koop die XL winterjas, trui of regenjas als dat je helpt. Neem een abonnement op de sportschool, ook al is het om enkel te wandelen op de loopband. Je kan dit zelfs nog combineren met een podcasts, lekker muziekje of je favoriete serie!


You got this!


Liefs! X


Comments


bottom of page