top of page
SheRadiates-KimberleyBuiter-121.jpg

Visolie Bestellen

Bestel Eqology Visolie, Collageen (Booster), Vitamine D3+K2 of andere vitamines & vergroot de kwaliteit van je leven

Ontvang alle info over bestellen & prijzen

Vul hier je gegevens in en krijg direct toegang tot alle informatie!

 

 

 

 

Ons moderne leven met bewerkte voeding, te weinig beweging, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in onze vetzuurbalans. Dit vermindert je kwaliteit van leven enorm: je bent sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten. 

 

Veel vage klachten worden veroorzaakt door een verstoorde vetzuurbalans. Denk aan:

 • Menstruatieklachten

 • Gewrichtsklachten

 • Stemmingswisselingen of depressieve gevoelens

 • Huidklachten

 • Concentratieproblemen

 • Allergieën

 • Moeite met afvallen

 • Insulineresistentie

 • PCOS

 • Vermoeidheid

 • Slaapproblemen

 • Hoofdpijn

Vage klachten door een verstoorde vetzuurbalans

Meer over visolie
SheRadiates-KimberleyBuiter-059.jpg

Mijn eigen ervaring met visolie

Een aantal jaar geleden ben ik gestart met Eqology visolie. Ik gebruikte al jaren een visolie van een goed merk en mijn voeding was Orthomoleculair- & Hormoonproof. Toch waren mijn vetzuurwaardes niet goed!! 

Sinds ik visolie gebruik kan ik alles weer eten zonder opgeblazen buiken, ervaar ik meer focus, heb ik een mooiere huid & stabielere menstruatie cyclus! 

Momenteel neem ik een dubbele dosis vanwege borstvoeding & zwangerschap. Lees eventueel mijn blog voor doseringen of doe een bloedtest om te kijken welke dagelijkse dosis jij nodig hebt! 

Fantastisch hoge dosering. lage oxidatie waarde, breed spectrum vetzuren, geen nare smaak & geen visboeren. Ik wil niet meer anders.

4-6x per week vette vis dat heeft jouw lichaam nodig!

Helaas doet bijna niemand dit. En wanneer we dan wel vis eten - zelfs al is dit van de visboer - dan is dit een gekweekte vis. 

 

Ik adviseer je om visolie te slikken. Waarom? Gezonder, makkelijker & goedkoper.

 

Ieder mens heeft omega 3 vetzuren nodig, iedere dag weer. Het is een vetzuur dat je lichaam niet zelf kan aanmaken, het moet dus wel via je voeding binnenkomen. 

Omdat bijna niemand 4-6x per week wilde vette vis eet, heeft bijna iedereen een tekort. 

De Eqology visolie adviseer ik in mijn praktijk vanwege de hoge dosering, lage oxidatie waarde en enorm zuiver (geen zware metalen etc). 

 


 

Vis op ijs
SheRadiates-KimberleyBuiter-088.jpg

Wat zijn de voordelen van Omega 3 vetzuren? 

De moderne wetenschap laat steeds meer zien hoe belangrijk visvetzuren (omega 3-vetzuren: EPA en DHA) zijn. Zo zijn visvetzuren essentieel voor:

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling)

 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)

 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)

 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)

 • Een hoge stress bestendigheid (hormoongevoeligheid)

 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).

 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.

 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.

 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart.

Voor, tijdens en na zwangerschap:

Het is heel erg belangrijk om voor de zwangerschap al voldoende omega 3 vetzuren in je cellen te hebben omdat in de zwangerschap je baby voorrang heeft op jou. Om ook zelf de voordelen te blijven ervaren is vooraf goed in de olie zitten en tijdens een hogere dosering slim! Tijdens de zwangerschap helpt inname van DHA voor de hersenontwikkeling van de baby. En ook na de zwangerschap heeft het kindje baat bij het omega 3 vetzuur DHA die het binnenkrijgt uit borstvoeding. Geen borstvoeding? vanaf 6 maanden mag de baby visolie nemen.

Meten = Weten

In de video hieronder zie je dat het mogelijk is om de verhouding tussen omega 3 en omega 6 in je bloed te testen. Deze test doe je voordat je begint met het gebruiken van de Eqology visolie. De eerste test is je nul-meting. Na 5 maanden doe je weer een (anonieme) bloedtest en je zult aantoonbaar de verbetering zien.

Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de eerste maand 2 flessen visolie opgestuurd. De eerste maand neem je een dubbele dosis om je tekorten aan te vullen. 

*Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij de nulmeting) al 3:1 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug.

In onderstaand filmpje wordt duidelijk weergegeven hoe het komt dat de omega-3 / omega-6ratio bij veel mensen tegenwoordig niet meer in balans is, wat de noodzaak en lichamelijke voordelen zijn van voldoende omega-3 in je bloed en hoe je aantoonbaar resultaat kunt zien na 4 maanden gebruik van de EQ Arctic visolie.

Ivory Black Luxury Minimalist Personal Name Logo (3).jpg

Eqology Visolie

Zelf werk ik met de meest zuivere visolie op de markt. Ik sta achter de werkwijze & de kwaliteit van deze visolie.

Ik vind het enorm belangrijk dat wanneer je supplementen neemt deze van hoge kwaliteit zijn. Zeker bij visolie vetzuren is dit belangrijk. 

Er is namelijk veel sprake van vervuilde zeeën en vissen & veel overbevissing. 

Daarom voldoet deze visolie aan de volgende eisen: 

 • Het is een vloeibaar supplement (goed opneembaar door het lichaam)

 • Het is een hoog gedoseerde visolie

 • Het is duurzaam (MSC en CoC-gecertificeerd) >, gewonnen uit de snijresten van visfilet, zodat er geen extra (of onnodig) vissen gevangen hoeven te worden

 • De visolie bevat omega3 uit kabeljauw geviste afkomstig uit de koudste zeeën van de wereld (Noorwegen)

 • Laagste totoxwaarde (<4) > super verse olie!

 • Geschikt voor kinderen

 • Geschikt voor zwangere vrouwen

 • Zachte smaak

 • Geen (vieze) oprispingen / visboeren

 • 100% natuurlijk

 • Bevat speciaal geselecteerde olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen (antioxidanten!)

Reviews Visolie

Mijn haren zijn weer gaan glazen, ik heb meer energie en mijn zicht is verbeterd sinds ik de visolie gebruik! 

- Anita -

Evolutie Theorie

Gedurende de evolutie maakte ons brein een enorme ontwikkeling door. Gaan we namelijk terug in de evolutie, dan zien we dat het mensenbrein een enorme ontwikkeling doormaakte vanaf het moment dat de mens de savanne verliet en dichterbij water ging wonen. Vis werd ineens een belangrijke voedingsbron, waardoor we veel meer visvetzuren binnenkregen dan daarvoor.

 

DHA zorgden ervoor dat we aan de top van de voedselketen kwamen. We gingen ons onderscheiden van de aap. Het brein ontwikkelde zich (prefrontale cortex). De brainfoods uit vette wilde vis (omega 3-vetzuren, jodium, selenium en zink) speelden hierin een belangrijke rol.

Sinds de agrarische revolutie zijn we het land in getrokken en hebben we afscheid genomen van de zee. Hierdoor is de consumptie van zeevoedsel (omega 3-vetzuren) enorm gedaald. Tegelijkertijd is de consumptie van granen (omega 6-vetzuren) enorm gestegen.

 

Met tot gevolg dat we te weinig omega 3-vetzuren binnenkrijgen en de balans tussen omega 3-vetzuren en omega 6-vetzuren zoek is.

En dat is natuurlijk heel gek. Als we zien hoe belangrijk onderdeel omega3 voor ons brein is geweest gedurende de evolutie!

Image by Milad Fakurian
SheRadiates-KimberleyBuiter-108.jpg

Collageen (booster)

Een stralende huid, minder rimpels en fijne lijtjes

Collageen is een soort ‘lijm’ voor je huid, haar en nagels, maar ook voor je botten, spieren, pezen en ligamenten.

Voordelen van Collageen

Huid, haar en nagels
Collageen bevorderd de elasticiteit van de huid (stevigere huid, minder rimpelvorming, minder cellilute etc), je nagels worden sterker gemaakt en je haargroei wordt bevorderd. Je kunt binnen 16 weken al aanzienlijk dikker en langer haar (ook nagels) krijgen!

Botten, spieren, pezen en ligamenten
Collageen kan bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces van het lichaam, doordat het de botten, spieren, pezen en ligamenten sterker en dichter maakt. Collageen werkt smerend voor je gewrichten. Gewrichten worden soepeler. Bye bye stijfheid of pijn in je gewrichten!

Sport je?
Als sporter krijgen je pezen, botten, spieren en gewrichten veel te verduren. Het is dan ook belangrijk dat deze weefsels sterk zijn en goed functioneren. Collageen draagt bij aan de spieropbouw en spierherstel na het sporten. Het zorgt tevens voor meer vetverbranding maar ook vermindering van blessures.

Darm
Collageen bevat aminozuren die goed zijn voor je darmwand en die het herstel en opbouw van je darm stimuleren. Collageen bevat bovendien ontstekingsremmende aminozuren die helpen de darmwand te kalmeren. Daarnaast helpt collageen om eiwitten af te breken. Fantastisch voor mensen met spijsverteringsklachten!

Hart en bloedvaten
Collageen zorgt voor flexibele slagaders. Je ziet dat door een tekort aan collageen de slagaders de grote druk niet goed aankunnen en zo sneller beschadigen. De wand verzwakt, zet te ver uit en dit heeft gevolgen op je gezondheid.

Wat is collageen_ - Vis Collageen.jpeg
De totale gezicht benadering _ MD Codes _ Annebeth Kroeskop.jpeg

Healthy & Anti- Aging

De jonge huid maakt veel collageen aan (mits de juiste voedingstoffen hiervoor binnenkomen - ik zie regelmatig jonge meiden die veel baat hebben bij collageen vanwege een niet optimaal voedingspatroon.

 

Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af. Dit gebeurd tegenwoordig al vanaf je 20e levensjaar (mede door tekorten voeding). Je ziet dat bijvoorbeeld aan verslapping van de huid, rimpeltjes, vlekjes die ontstaan en dunner wordend haar. Dit is niet leuk voor je huid (en voor jezelf als je een beetje ijdel bent), maar het heeft meer gevolgen voor het lichaam. Daarom is het zinvol om collageen dagelijks toe te voegen.

Waarom collageen?

Collageen bestaat uit diverse bestanddelen en is overal in je lichaam te vinden. Iedere soort heeft weer een andere taak. Zo zorgt de ene soort collageen voor je huid, terwijl andere soorten voor je ogen en spieren zorgen. Er zijn zelfs collageen soorten vindbaar in je aderen, botten en organen. Je snapt. Een enorm belangrijk en onmisbaar eiwit dus.

Bestel visolie, collageen en vitamines van Eqology 

Vul hier je gegevens in en krijg direct toegang tot alle informatie!

bottom of page