top of page

Masterclasses

YP__0800.jpg

Mijn diensten

Tegenwoordig is het belangrijk dat je als werkgever zorgt dat je medewerkers fit en gezond zijn. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Ik kan je hierbij helpen.

 

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen:

  • Adviseur en sparringpartner zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid en strategische HR om zo de kennis over geestelijke en lichamelijke vitaliteit in het bedrijf te verhogen

  • Één-op-één begeleiden van werknemers die graag hun lichamelijke of geestelijke gezondheid willen verbeteren.

  • Een boeiende presentatie geven vol humor & schaamte.

  • Maatwerk

Duurzame inzetbaarheid & Strategisch HR

Werkgevers zijn steeds meer verantwoordelijk voor de gezondheid van hun medewerkers. Wil jij fitte werknemers die zich duurzaam aan je binden dan is er meer nodig dan gezond eten in de bedrijfskantine en een bewegingsplan met beloning. Met mijn kennis help ik jouw bedrijf hier graag bij.

C18597FA-6942-4919-8550-7C5C657F7164.jpeg
Publiek en Docent

Presentatie

Met een gezonde dosis enthousiasme en humor geeft ik graag een presentatie voor jouw medewerkers. Wat jij wil bereiken met de presentatie en welke onderwerpen er aan de orde moeten komen bepaal jij als werkgever. Voor mij is het belangrijk dat er veel herkenning en interactie is. Daarom zijn spijsvertering en hormonen vast onderdeel van deze presentatie.

Persoonlijke begeleiding bij (het voorkomen) van verzuim

Een medewerker die (ziek) thuis zit betekent dubbel pech: je mist een ervaren iemand op de werkvloer én het werk moet ook nog eens worden opgevangen door collega’s. Ik denk dat het belangrijk is om zieke medewerkers beter te begeleiden en daarbij de lichamelijke en geestelijke gezondheid niet los van elkaar te zien, net als werk en privé. Als je maar met één van de twee aan de slag gaat, mis je een belangrijk onderdeel op weg naar een duurzaam herstel.

Onze hormonen, het immuunsysteem, hersenen en organen zijn allemaal met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar direct en indirect. Misschien heb je de uitspraak ‘je darmen zijn je tweede brein’ wel eens gehoord en ik hoef je vast niet uit te leggen welke invloed hormonen kunnen hebben op je stemming. Niet alleen bij vrouwen, maar ook bij mannen.

Daarom kijk ik in mijn begeleiding naar het complete plaatje: lichaam & geest en werk & privé. Met deze volledige aanpak is het resultaat een werknemer die fit is én blijft. En dat is een blije werknemer.

YOR_0167.jpg
Image by Brenda Godinez

Contact, tarief & hulpvragen

Contactgegevens:

Stuur een email naar: info@kimberlybuiter.nl

Bel/whatsapp naar: 06-11474442 

Tarieven op aanvraag

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gezonde recepten, lifestyle-tips & exclusieve aanbiedingen in je inbox

De aanmelding is succesvol verwerkt

bottom of page