top of page

Gratis Masterclass: Hormonen, Darmen & Huid

Scherm­afbeelding 2024-01-04 om 13.28_ed

YESSSS!

Mijn guide vol inspiratie is naar je onderweg! (Check ook even je spam!) Ik kan niet wachten om jouw killer content voorbij te zien komen 🚀

Maar ik wil nóg iets heel waardevols met je delen.

Het issue bij content maken dat ik het meest hoor? ‘Hoe moet ik vanuit content converteren’ of ‘Ik heb geen tijd’

Daar heb ik iets op gevonden. Mijn GRATIS maandelijkse content sessie! 

Wil jij je content skills structureel een flinke boost geven en overlopen van de originele content ideeën?

Omdat ik zelf heb ervaren hoe sterke en onderscheidende content álles verandert in het bouwen van een succesvol bedrijf, organiseer ik maandelijks een gratis content sessie.

Hierin gaan we samen met een groep like-minded onderneemsters aan de slag met authentieke en ijzersterke content. Content waarmee je je écht onderscheidt. 

Meld je hieronder aan om erbij te zijn. Er komt ook een replay beschikbaar!

Let’s go legendary.

YESS, DIT WIL IK!

REVIEWS

NA DE CONTENT SESSIE:​

 • Hoef je niet meer een uur voor je uit te staren naar een leeg blad, om maar niet te kunnen bedenken waarover je nu weer moet schrijven;

 • Heb jij gegarandeerd een bak aan inspiratie voor sterke content, waarmee je jouw ideale klant naar je toe trekt;

 • Weet je hoe je jouw content uniek en eigen kan maken (bye bye tips die we ook op Google kunnen terugvinden);

 • Creëer je een legendarische brand met authority vibes all over.

YESS, DIT WIL IK!

WAAROM JE VAN MIJ ZOU WILLEN LEREN?

Ik zette binnen een jaar een succesvolle business neer in de health branche waarin ik 20k maanden draaide – nee, niet de gemakkelijkste branche om hoge omzetten in te draaien. Ik ken uit eigen ervaring de stappen voor high impact en snelle groei – in welke branche dan ook. 

Zo dankbaar dat ik deze inzichten en ervaring met andere onderneemsters kan delen om ze te helpen naar een enorme groei in omzet en impact.

 • Ik weet uit ervaring hoe je vanuit een sterke brand én killer content ook in een non-money making sector succesvol wordt en hoge omzetten draait.
   

 • Ik zet je áán – ik heb een mega hoog energieniveau, enthousiasme en weet je in beweging te krijgen.
   

 • Mijn achtergrond en kennis van health & high-performance zorgt ervoor dat ik weet hoe je succes, rust én selfcare met elkaar combineert. We gaan niet voor hard werken, maar impact vanuit de juiste focus!

 

MELD JE GRATIS AAN

Ik ben er bij op dinsdag 23 januari 10:00 uur (replay beschikbaar)

Voornaam*

Email*

Instagram / LinkedIn profiel*

VERZENDEN

Wat kun je verwachten? 

 • Gratis 10 Recepten voor Veel Energie & IJzersterke Focus

 • Nooit meer honger binnen een uur na je maaltijd

 • Efficiëntie all over 

 • Praktische tips die je keuken een paradijs maken

Yess ik wil de Gratis Recepten & Tips Gids
Klei textuur

Reviews

HOE IK IN EEN ‘ONMOGELIJKE’ MARKT EEN BIZAR SNELLE OMZETGROEI REALISEERDE

Ik startte mijn ondernemersreis in de health branche. Niet de meest makkelijke branche om hoge omzetten in te draaien. Toch zette ik binnen een jaar een bedrijf neer waarin ik 20k maanden draaide en met de allerleukste high-level klanten werkte..

Het neerzetten van een sterke en authentieke brand, het verscherpen van mijn content skills én iedere dag de stappen zetten die impact maken – dit maakte al het verschil. 

Ik weet uit eigen ervaring hoe je een sterke brand neerzet en content schrijft waarmee je je onderscheidt én de allerleukste klanten aantrekt. En dat is wat ik jou ook gun.

IK WIL DE GRATIS CONTENT GUIDE!

OVER TANYA

Ik help jou als vrouwelijke ondernemer om een legendarische business te bouwen, waarin je iedere dag impact maakt vanuit jouw volledige potentieel.

Ik ben Tanya Vromen en als Business Mentor help ik mijn klanten naar meer omzet, impact én plezier. Niet x2 maar x10 in je business vanuit authenticiteit, bold moves en een ijzersterke strategie. 

Ik help vrouwen die voelen dat er een volgend level op ze wacht en die klaar zijn om te gáán. Het maakt niet uit waar in je je ondernemersreis je staat, als je maar bereid bent om de stappen te zetten die nodig zijn om impact te maken.

We bouwen een legendarische business door middel van:

 • Het creëren van een sterke brand en positionering, waarmee je de allerleukste klanten moeiteloos aan je bindt;

 • Een heldere en consistente sales- en marketingstrategie die bij jou past en waarmee je een consistente stroom van leads genereert;

 • Een ijzersterke basis van high-performance (habits), waardoor je vol focus iedere dag de stappen zet die écht impact maken. We gaan voor meer impact in minder tijd!

En misschien nog wel het belangrijkste: we gaan voor een business waarin je iedere dag plezier hebt en voldoening ervaart.

bottom of page