top of page
Ortomoleculair therapeut Amsterdam

Over Kimberly Buiter

Orthomoleculair therapeut Amsterdam

Ik ben Kimberly, orthomoleculair therapeut & psychologisch coach gevestigd in Amsterdam. Het is mijn passie om met jou op zoek te gaan naar de oorzaak van jouw klachten en jou te begeleiden naar een betere lichamelijke en/of geestelijke gezondheid! Ik vertel je graag waarom:

 

Mijn passie is om mensen te helpen zich vitaler te voelen. Waarom? Allereerst krijg ik daar enorm veel energie van. Daarnaast is deze passie ontstaan in de tijd dat ik zelf heel weinig energie had en daardoor allerlei klachten kreeg. Ik ging op zoek naar een oplossing en vond die in de epigenetica & orthomoleculaire therapie. Enthousiast over de resultaten volgde ik een zelf een aantal opleidingen en haalde ik informatie uit wetenschappelijke onderzoeken. Om zo met mijn kennis anderen te helpen op weg naar een fitter leven. Als orthomoleculair therapeut kan ik je zowel fysiek in Amsterdam en Balkbrug als digitaal helpen de beste versie van jezelf te worden.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ga naar deze pagina voor meer informatie over de behandelingen met en zonder EMB bloedtest of plan hier een gratis telefonisch consult.

Kimberly Buiter, Orthomoleculair Therapeut Amsterdam Balkbrug EMB Bloedtest

Mijn passie

De relatie tussen onze geestelijke en lichamelijke gezondheid fascineert mij enorm; je kan van buiten heel fit lijken en toch hormonaal totaal uit balans zijn en geestelijke klachten ervaren.

We kunnen onze hersenen niet los zien van onze andere organen. Ik vind het fantastisch om mensen hierin op een zo praktisch mogelijke manier te begeleiden!

Zowel online als in Amsterdam begeleid ik cliënten naar een betere versie van zichzelf. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ga naar deze pagina voor meer informatie over de behandelingen met en zonder EMB bloedtest of plan hier een gratis telefonisch consult.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gezonde recepten, lifestyle-tips & exclusieve aanbiedingen in je inbox

De aanmelding is succesvol verwerkt

bottom of page