top of page

Gelatine gummies: recept & waarom


Wanneer je net als ik het maken van een bottenbouillon veel werk vindt zijn collageen en gelatine gummies één van je beste vriendinnen. Bottenbouillon zit namelijk vol met gelatine & collageen. Om je te helpen deel ik vandaag het recept voor de gelatine met je. 😘


Gelatine en collageen zijn heel belangrijk voor de elasticiteit van de huid, gezonde haren, je spijsverteringsstelsel, bindweefsel en sterke botten en spieren! 💪


Recept gummies:

Ingrediënten:

250ml verse sinaasappelsap of appelsap🍊

4 eetlepels gelatine

1 eetlepel rietsuiker

Kaneel


Hoe?

Gooi alles bij elkaar in een klein steelpannetje en verwarm het tot het kookt, daarna nog even 10 minuten warm laten en goed blijven roeren. Giet ze daarna in een ijscubes vorm en laat het een half uur staan en dan zijn ze klaar. Je kan ze even invriezen om ze er makkelijk uit te halen of even met een mes eruit ‘’wippen’’. 😋


Voor collageen: Deze voeg ik dagelijks toe aan mijn koffie. Zelf gebruik ik van @niche4health of @noordcode. Voor niche4health heb ik een kortingscode voor je namelijk: kimberly10.


Als jij de gummies gaat maken ben ik heel benieuwd naar je resultaat! Stuur gerust een foto! 📸


Byeeee, liefs xxxx


Comments


bottom of page