top of page

If you think you can or you can’t you are both right ✨

In mijn intake formulier vraag ik standaard aan mijn cliënten als er nog vertrouwen is in het herstel van het lichaam. Om je fit, energiek en beter te kunnen voelen is het geloven hierin namelijk heel belangrijk! Denk maar aan het placebo effect!


Om dit vertrouwen te bevorderen, maken we tijdens de intake een tijdlijn van klachten zodat helder wordt wat de oorzaak is. Hierdoor ontstaat begrip en dat geeft rust, de stress valt weg. Tijdens tijdens het consult leg ik met zoveel mogelijk beeldende voorbeelden uit wat er aan de hand is en met welke tips en tools we je lichaam gaan ondersteunen om het op te lossen.


Door het te begrijpen en de benodigde tips en tools te ontvangen ontstaat er rust en vertrouwen wat een belangrijke basis is voor het herstel. Dit maakt dat je kans op herstel enorm toeneemt.


Jouw lichaamscellen hebben namelijk ook ''oren''. Alles wat jij denkt en zegt, slaan je cellen op. Zorg dat je mindset positief is & besteed hier veel aandacht aan! Helemaal in deze tijd!


Wat je kan helpen:

💛 Denken aan hoe je je voelde toen je nog geen klachten ervaarde of hoe je je zult voelen als je geen klachten meer hebt. Visualiseren; zie het voor je!

💛 Dagelijks 3 dingen bedenken waar je die dag een blij gevoel van kreeg


Liefs!


Comments


bottom of page