top of page

Je kan PDS niet oplossen als je het onderliggende probleem niet oplost!

Heel vaak hoor en lees ik dat PDS niet op te lossen valt.. Dit doet mij écht zoveel pijn om te lezen en ik word er ook een beeetje gefrustreerd van..


Dat iemand die eigenlijk niet precies weet wat je klachten nou eigenlijk zijn, andere dingen heeft uitgesloten, je het label PDS geeft en vervolgens wil laten geloven dat het voor altijd is... yeah right... 😅


Wat ben ik blij dat ik dat nooit geloofd heb! Want ik heb nu 0 klachten meer en geloof me ze waren intens.. 😉


PDS ontstaat niet “zomaar”, er is ALTIJD een onderliggend probleem wat via deze PDS klachten schreeuwt om de juiste oplossing! Ik geloof 1000% in het zelfherstellend vermogen van het lichaam en dat zou jij ook moeten doen!


Besef eens HOE slim en uniek jouw lichaam is, wat het allemaal kan! Jouw lichaam wil niks liever dan meewerken aan het oplossen van deze klachten en vraagt van jou enkel daar de juiste signalen, gedachten en voedingstoffen voor! Heb vertrouwen en geef niet op! Ook jij kan dit! ❤


Heb je vragen stel ze gerust, ik help je graag!


Liefs ❤️❤️


PS: Foto uit Bali, realllyyyy want to go there asap


Comentários


bottom of page