top of page

Positief zijn is een keuze, ook voor jou! 💛

Iedere dag opnieuw kun jij er voor kiezen om positievere gedachten te hebben dan gisteren. Natuurlijk komen we allemaal wel eens in een negatieve spiraal, maar het zijn je gedachten die je hierin houden! 📈


Weetjes:

👉 Gemiddeld hebben wij 60.000 gedachten per dag (vrouwen meer dan mannen);

👉 Daarvan zijn er ongeveer 90% hetzelfde als gisteren!

👉 80% zijn negatief (niet helpend, ondersteunend, motiverend)


Jij bent je gedachten, jouw gedachten beïnvloeden jouw dagelijks handelen. Op basis van jouw gedachten maak je beslissingen!


Hoe vaker jij jezelf vertelt dat:

🧚‍♀️ Jij mooi bent

🧚‍♀️ Je het waard bent

🧚‍♀️ Je goed bent in gezonde keuzes maken

🧚‍♀️ Sporten leuk vindt

🧚‍♀️ Graag nieuwe dingen leert

🧚‍♀️ Je energie hebt

🧚‍♀️ Een goede slaper bent

🧚‍♀️ Je lichaam goed is in het herstellen van zichzelf

🧚‍♀️ Je goed bent in het aangeven van grenzen

🧚‍♀️ Je goed bent in het voor jezelf kiezen


Hoe vaker jij je gedachten bewust aanpast, verbetert, des te eerder je dit gaat geloven en erna gaat handelen!


Zelf heb ik in mijn burn-out een aantal jaar geleden echt voor het eerst ervaren dat het moeilijk kan zijn uit bed te komen, echt moe wakker te worden. Hiervoor kon ik dit mij amper voorstellen. Dit moe wakker worden en weinig energie hebben bleef een beetje in mijn overtuigingen hangen, ik kon mij niet meer voorstellen hoe ik het ''vroeger'' allemaal wel kon - natuurlijk is dit niet enkel mindset -. Maar de kracht van je gedachten, moet je zeker niet onder schatten! Nu gaat het uit bed komen weer makkelijk & ervaar ik weer veel energie & daar is mindset zeker een belangrijke factor in geweest ná het herstel.


Heb jij gedachten die aan vervanging toe zijn?

Wil je je gedachten met mij delen, stuur gerust een Whatsapp bericht of een e-mail!


Veel liefs!


Comments


bottom of page