top of page

Crunchy choco bliss ballen (met choco bliss ingrediënten)

Bijgewerkt op: 7 feb. 2023

Per ongeluk was ik gisteren (zondagochtend...) al om 07.00 ''up & running'' beneden in de keuken. Ik was er even niet van op de hoogte dat de klok werd verzet en ik had dus veel tijd over en besloot gezonde snacks te maken! Want ook als orthomoleculair therapeut ben ik nog steeds fan van lekkere snacks, zoals deze choco bliss ballen! Met onderstaande choco bliss ingrediënten maak je in no-time gezonde tussendoortjes!


Van deze choco bliss ballen worden mijn hormonen super blij. Want alle ingrediënten zijn super voedzaam en gezond. Helemaal toen ik een aantal jaar geleden nog last had van hormonale disbalansen en PDS klachten en daarbij enorm veel buikpijn ervaarde, was dit een perfecte uitkomst! Benieuwd naar de choco bliss ingrediënten? Scrol snel verder.


Bereidingstijd: crunchy choco blisss: 10 min 🌰


Choco bliss ingrediënten:

150 gram ontpitte dadels (of 2 vijgen en aanvullen tot 150 gram met dadels)

100 gram hazelnoten

1 theelepel vanillepoeder of 2 druppels

1 theelepel kaneelpoeder (die van verstegen is het lekkerste)

1 eetlepel cacao poeder (ga voor biologisch ivm schimmeltjes)

Optioneel: als topping rollen in kokosrasp, cacaonibs of sesamzaadjes.


To do:

Dadels in een beetje water laten weken zodat ze wat minder droog zijn en het een wat plakkeriger geheel wordt. Noten en dadels apart van elkaar fijn malen in een keukenmachine. Alles ingrediënten bij elkaar in stoppen, husselen en balletjes draaien maar. Minimaal een week te bewaren in de koelkast (als het lukt ze zolang te bewaren tenminste) 😄!


GENIETEN MAAR VAN DEZE CRUNCHY CHOCO BLISS BALLEN!


Let op: ben jij gevoelig voor energie dips, moodswings, schommelende bloedsuiker of heb je hormonale disbalansen? Zorg dan dat je deze choco bliss ballen als toetje neemt na het avondeten & kijk eens als je je herkent in deze blog.Choco bliss ballen (choco bliss ingrediënten)
Choco bliss ballen (choco bliss ingrediënten)


Commentaires


bottom of page